Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 12. 2023

Skálopevný pod planetou Venuše k nám v jednotném ale dvě labutě číslem

pan od rodičů jménem skálopevných přišel měl jsem nemocného myš Jerryho, se ženou neměli dětské myši toliko byl zdráv 

Pana jména skálopevných rodiči matka tlačila na naši přízeň pro zodiacu energetiku pána jména skálopevných rodiči psa 

Syn těchto rodičů dostal mé srďo tak ať Ti potřebný pane jménem skálopevných rodiči tedy patří jsi bez mého nemocen budeš tedy plno srdce mít mým máš v zrozenci dvě labutě napříjímáš si nemocného místa prázdnoty Tvého pane srdce těch mých dvou mé od nás feny a její paní tu labuťu . . . 

Nepochopitelně členský skupiny jeho platu zamotáválo ho světa řešení do energetiky markytánek přes zrozence pod planetou paní mé psa Venuše i ta švadlena pravá na den s tím laskavým mírné povahy psem byla v ulici dívku vychovala znala 

Nepochopil jsem ani paní má dostatek včas sílu energetiky markytánky a děvky pro zrozence plně láskyplné mu Bůh kódem zrození pro lidi jako veliké pouto laskavosti dvou dal, pána jménem rodiči skálopevných nám špitál nevrátil po paní mé druhém lidském označení 74 54 mi matkou byla, vydala energetika láskavých? 

Pán rodiči jménem skálopevných zrozenec pod vlivem planety jejich jeho a mé paní psa feny Venuše měl být až chorobně řečeno pro představu o snášení té skutečnosti mužem své milující ženě / Náhradní plnění jsem si představoval bude s naší smečkou velikou kampaní laskavých mírných povah tváří . . . pán jménem skálopevných rodiči odešel od plánu energetika terapeutická i exotem zacelime ránu místo švadlenky sálu na tlak stařeny matky z mládí dnes už neoznačovanou jako padlá žena ale žena samostatná (22.4.1968) 

teriéra mysh Jerry a jeho pán, panička byli nejspíš tinktury někdo exota síly croton lechleri 

ENERGETIKA na planetě Zemi ♥️

 

 

Náhledy fotografií ze složky SRT (scissors) friends ASAP coming


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář